top of page

Vachtverzorging

Stressvrij getrimd worden

Of het de eerste vachtverzorging-ervaring is, of als ze doorgewinterde stamgasten zijn: het welzijn van de hond staat centraal in alles wat er gedaan wordt. Gemotiveerd door liefde voor dieren, draagt Dogs Department een hoge kwaliteit van dierenverzorging uit. Wanneer u en uw trouwe viervoeter kiezen voor Dogs Department, staan service en kwaliteit bovenaan!

Puppy Wenbeurt

Veel liefde en aandacht

Jonge geleerd is oud gedaan!

Ontspanning en plezier is de hoogste prioriteit. Tijdens deze wenbeurt behandelen we ze altijd met vriendelijkheid en geduld. Spelenderwijs mag je pup de salon verkennen, gaan  we een korte wasbeurt introduceren en zachtjes blazen met de föhn. We zien duidelijk welke honden al vanaf jongs af aan gewend zijn aan de salon. Deze honden ervaren veel minder stress in de rest van hun trim-leven!

     Oh ja.....

We rekenen nooit extra voor knuffels, die zijn inbegrepen!

Voeding en accesoires

Gezonde voeding en hippe accesoires

Coming Soon

Dogs Department zal leverancier worden van het gerenommeerde Duitse A-kwaliteitsmerk Happy Dog & Happy Cat. Een zeer uitgebreid assortiment voor ieder dier. Zo kunnen wij uw hond naast de vacht en huidbehandelingen een compleet advies op maat bieden voor een goede gezondheid. 

Was en Borstel Abonnement

Indien zelf bijhouden lastig is

Mocht het om wat voor reden dan ook lastig zijn om de hond zelf regelmatig te kammen, of is het gewoon een ouderwetse smeerpoets, of verhaart de hond (te) veel in huis? Dan is een tussen beurt een goede optie! De hond moet wel klitvrij aangeleverd worden (de eerste keer zijn we uiteraard coulant!) en zal gewassen, geblazen en uitgekamd worden. Oogjes en achterkantje vrijknippen, en nagels knippen hoort natuurlijk ook bij deze mini APK. Als dit met vaste regelmaat gedaan wordt zal de hond voor u maar ook voor ons minder werk zijn! Vraag naar de tarieven en mogelijkheden hiervoor.

DogBubbles.jpg
bottom of page