top of page
104195474_10223316258318941_318348767403

Mijn verhaal

Dieren in mijn DNA

Al vanaf dat ik kan lopen zorg, red en vertroetel ik dieren. Zowel huis- als boerderij dieren.

20 jaar geleden kocht ik mijn eerst rashond. Tyra, een Engelse Staffordshire bullterrier. We werden uitgelachen bij de G&G cursus, zo'n stafford was leuk om mee te oefenen maar slagen zouden we toch niet doen. 3 x raden.. Wij slaagden met vlag en wimpel! Alleen het betasten was een twijfelpunt, omdat ze de examinator alleen maar kusjes wilde geven...

Daarna volgde Bailey de Jack Russel en Ringo de labrador-border collie. Alle honden zijn heel oud geworden.

   

---------------------------------------------

 

Na een tijdje zonder honden wilden wij weer een hond. 

In het asiel zat op dat moment eigenlijk niets. We besloten te kijken voor een rescue hond uit het buitenland. Dit werd de bange maar zo schattige 4 maanden oude windhond Galgo mix uit Spanje; Ivy. Nietsvermoedend wat we in huis gehaald hadden kwamen we daar al snel achter..

Ivy bleek de meest complexe hond die ik ooit gehad heb. Ze was extreem bang, vernielde veel, liep weg en kon niet alleen zijn. Ze dreef ons bijna tot waanzin. Uiteindelijk hebben we met gedragstraining, supplementen heel veel overwonnen. Ook hebben we de griekse Lola geadopteerd, en ze zijn vanaf dag 1 beste vriendinnen en hebben veel steun aan elkaar.

Ze heeft nog altijd een rugzak, maar voor ons is het de liefste hond.. Ze is heel speciaal voor mij, en ik voor haar.

Daarom heb ik ook veel affiniteit met bange honden in de salon. Ik weet heel goed hoe ik ermee om moet gaan!

Wij zijn nog lang pleeggezin geweest voor vele pleeghonden die ter adoptie waren. En tevens ben ik huisbezoeker voordat de adoptie plaatsvindt. 

Inmiddels hebben we Pixie de Affenpinscher uit Duitsland er ook nog bij. Zij is geboren op 20-11-2019. Een geweldig ras! In Engeland heten ze niet voor niets Monkey Terrier. Het zijn net kleine aapjes! Zij is opgegroeid in de salon, en je je zult haar daar dan ook vast tegenkomen als 'gastvrouw' !

------------------------------------------

Met mijn liefde voor honden, passie voor huid &haar, gezondheid en voeding bent u bij mij met uw dierbaarste bezit aan het juiste adres. Ik denk graag met u mee, en u kunt voor alle vragen bij mij terecht! 

bottom of page